Bar Bodega Floren. Plaça Iberia, 2.

AQUESTA BODEGA HA ESTAT TRASPASSADA. PENDENT D’ACTUALITZAR LA INFORMACIÓ

El Bar Bodega Floren va començar l’any 1965 com una bodega Monferri, una altra de les moltes que hi va haver a Barcelona. Pere Rovira, del poble de Montferri a l’Alt Camp, es va dedicar a muntar una mena de franquícies sota aquest nom per donar feina a gent del seu poble i al mateix temps col·locar la producció de vi dels pagesos de la zona. La majoria d’aquestes bodegues ja han desaparegut o s’han reconvertit en bars d’altres característiques. Des de l’any 2001 en Florencio Ibarra i la seva dona Martina són els responsables d’aquesta bodega.

En Florencio, Floren per amics i parroquians, no sols li ha donat el seu nom a la bodega, també li ha donat caràcter. Segueixen tenint una bona col·lecció de bótes amb vi. En Floren és orgullosament aragonès i el que ens ofereix reflecteix una mica el caràcter dels que venen d’allà: contundència i noblesa. No hi trobareu cosetes amb diminutiu, tipus «calamarsets», «favetes» o processos exòtics tipus tempura. Sí hi trobareu morcilla de Burgos, cecina de Leon, llonganissa de Graus o pernil de Guijuelo.Al migdia tenen un menú amb una relació qualitat /preu excel·lent.

Un fet curiós d’aquest establiment és que estant situat a una plaça tranquil·la, sense trànsit de vehicles, no tenen terrassa, tot i que per part de l’Ajuntament els hi han ofert la possibilitat de tenir-ne. En Floren diu que vol que sigui un negoci portat per la família i que encara que unes taules al carrer li podrien reportar més beneficis no té ganes de complicar-se la vida contractant personal.

Horari: 7:30/23:30. Dissabte 9/15. Diumenge tancat

Tel: 934 21 91 18

2 comentaris

  • El senyor és diu Pere Rovira, no Pere Virgili. No confondre amb la universitat Rovira i Virgili. I la va montar ajudant al meu pare que no era de Tarragona, a canvi de vendre el seu vi. Una simbiosi que es van aprofitar tots dos. Un venia el seu vi i el meu pare es guanya a la vida a l’hora retornant el préstec .

  • La bodega floren ens va deixar ! Ha pasat a la gran vida del juvileta !!!!
    Ara trovem el can violi ! No esta malament a adoptat un aire de el que avui trovem com bodega moderna , hem pasat de les tapes i conserves a la cuina modernogastronomica ! No es menja malament pero es podria millorar , com tot !
    Nosaltres sempre que hi anem ens i trovem molt be !

Deixa un comentari: