Bodega Fermin. Industria, 273

 

La bodega Fermin va ser fundada l’any 1967 per en Fermin i la seva dona, la Soledad. Els seus fills, en Josep i la Rosa són els que la fan funcionar a l’actualitat. És bastant àmplia, amb taules ,una barra i un altell també amb taules. Té una bona col·lecció de botes i encara despatxen vi a doll. I com elements decoratius curiosos es poden veure llistes de preus pre-éuro, encara amb “pelas” de begudes i una llista curiosa de preus de tabac. Els nostàlgics del temps en que es podia fumar dins dels establiments podran comprovar el que es pagava fa bastants anys per una faria o per un paquet de tabac americà , i amb l’avantatge que abans no es tenien que llegir a aquests avisos de que si fumes pringaràs manera ben fotuda o tenir que veure aquestes horribles fotos de dentadures post-nuclears.

 

Informació per a fumadors de fondo: Paquet de Bisonte corto, sin filtro: 12,60 pessetes=0.07.-euros

Celtas cortos : 4,80 pessetes =0,02.-euros (wow!el que os heu perdut les noves generacions).
Això eren preus de 1969
També tenen fotos antigues de la bodega, amb publicitat dels 60 que ens il·lustren sobre els canvis en la manera de menjar-nos el tarro que tenen els publicistes. El més destacat d’aquesta bodega és la part literària de la seva oferta en tapes , torrades i demés. El capítol de les torrades és molt extens, variat i amb uns noms d’allò mes curiós. Exemples:
Ferofa (sic):pate, pernil dolç, nous, anxoves , formatge gratinat
El lladre: Xoriço ibèric
Sobreàtic: pernil, sobrassada, tonyina i olives
Meloque: sobrassada, mel, formatge de cabra gratinat.
També tenen montaditos per socialitzar, és a dir et serveixen un plat amb dues peces iguals, d’aquesta manera en una parella no hi hauran conflictes per allò de que a tu sempre t’agrada més el que li han posat al del costat. Hi ha una bona oferta d’amanides ben variades. També tenen vermut de la casa en bota.
Horari: dilluns – divendres de 8,30 a 9,30.
               Dissabte:  9 a 3,30

5 comentaris

Deixa un comentari: