Bodega Nadal. Constitució, 130

La Bodega Nadal és força curiosa. En realitat trenca bastantes de les normes del que podríem considerar una bodega clàssica. En principi no és molt antiga, està ubicada a un edifici del anys seixanta. La barra és (Ops!) d’acer inoxidable i té màquines escurabutxaques. La va muntar un senyor que es deia Nadal i li va posar el nom.

Fa uns trenta anys que la va traspassar a dos socis, en Nemesio i l’Hilario. Arribats a aquest punt ens fem la següent reflexió: en aquest món modern en el que abunden els Jonatans i els Kevins, un vermut servit per algú que es diu Nemesio , o Hilario, té que ser bo per collons.(O com a mínim més autèntic). En Nemesio és un d’aquests professionals , que també hi ha a altres bodegues, que quan et posa una copa davant teu no ho fa amb cara de fotre’t un favor sinó que ho fa amb cara d’espera que t’ho passis be foten-te aquest vermut. Tampoc dona la impressió de ser d’aquells que posarien a la paret la típica rajola a on es llegeix “si bebes para olvidar, paga antes de empezar”.

nadal5

Dit això, hom pot mirar l’acer inoxidable i les lluminàries de la màquina traga-euros des-d’un altre punt de vista ,fins i tot pensar que compleixen amb un feng shui particular. És evident que és un d’aquells locals amb clientela del barri habitual, on l’ambient crea una sensació de proximitat que convida a socialitzar.

nadal6

Té una bona col·lecció de botes, grans i petites. Últimament han fet reformes, guanyant espai interior i donant més visibilitat a unes botes que abans no es veien.

Tapes clàssiques, anxoves, seitó, berberetxos i un formatge curat amb oli boníssim.

Horari: De 7 a 21 h. Festius tarda tancat.

Tl.93 432 1244

 

 

3 comentaris

Deixa un comentari: