Bodega Carlos (abans Escala). Rector Triado, 27

Actualització

 La senyora Escala es va jubilar abans de l’estiu i el cambrer que tenia, en Carlos s’ha fet càrrec de la bodega i li ha canviat el nom, li ha posat el seu. El local segueix com estava abans. Ara al vespre no serveixen sopars.

El que mes crida l’atenció d’aquest establiment són les seves dimensions. Es molt ampli amb sostre molt alt amb revoltons, fins i tot un claustrofòbic es podria trobar a gust.

Els membres de la família Escala hi són al capdavant des de 1929. No hi ha constància que l’Alfons XIII s’acostés a fotre’s un carajillo aprofitant que aquell any va anar a inaugurar l’Exposició Internacional a Montjuïc que cau a la vora.

Tenen una nevera d’obra, amb portes de fusta, força gran. A destacar la barra de marbre de diversos colors, peça d’època amb molt bon estat, preciosa. Vi a doll en botes antigues de bones mides. Es respira un ambient molt tranquil amb clientela del barri de certa edat.

 

Tenen anxoves, seitó i fan menjars casolans tenint entre d’altres el capipota amb recepta de l’àvia com una de les especialitats de la casa.

Dissabtes a la tarda i diumenges tancat.

Un comentari

  • Excelente para almuerzos y comidas, todo casero, trato agradable, buen precio. Que mas se puede pedir

Deixa un comentari: