Blancaneus 4G i el FLEA

Com podeu llegir aquí, si ja no ho heu fet, ens ha arribat informació sensible de la presència als garitos de Barcelona de la Blancaneus, la seva malvada madrastra Maricospe i els 7 nans en estat avançat de decadència i degradació moral.

Per tot plegat i a fi d’acabar amb aquesta situació penosa hem format el Frente de Liberación de Enanitos Alcohólicos i volem que hi formeu part.

A continuació us expliquem com podeu unir-vos al moviment i participar en la missió d’alliberament el proper dissabte 28 de setembre:

 

• El preu de la inscripció serà de 18 eurets per equip i ha de ser format per un màxim de 6 persones (la inscripció puja doncs al mòdic preu de 3€ per cap). Cada equip ha de disposar d’un esmarfón el qual serà necessari per superar les proves.

• El pagament de la matricula no es pot efectuar a la xarxa de caixers Servicaixa però sí podeu fer-ho mitjançant la pàgina de PayPal que hem preparat a l’efecte. A l’hora de fer la inscripció heu de posar el nom del vostre comandU FLEA, el qual es farà servir durant les vàries maniobres previstes pel dia 28.

images-2

• La data límit per fer la inscripció es él proper divendres 27 a les 14h. El preu de la inscripció inclou una ampolla de vermut casolà per cada equip, els kits dels participants i la resta d’obsequis, premis i sorpreses que gaudireu durant la campanya d’alliberament.

• El llançament d’operacions de la missió FLEA tindrà lloc a 2 quarts d’onze del matí a la Plaça de Catalunya. Allà farem les comprovacions necessàries que hi som tots i totes i lliurarem a cada comandU els vostres kits de supervivencia. Després del briefing, sortirem cap a la nostra missió no més enllà de les 11h.

•La missió del FLEA és, pels equips, rescatar els 7 enanitus (sic.) borratxos castigats per la mala vida així com a Blancaneus i la seva malvada madrastra Maricospe. Aquests els trobareu a 9 refugis alcohòlics (véanse bars i bodegues) arreu de la ciutat. Les pistes i instruccions de com i on salvar-los us les donarem junts amb els vostres kits de supervivencia.

• La prova finalitzarà a les 17h a la Plaça dels Jardins de Can Mantega (al Sants lliure i tropical). Allà farem la comprovació i puntuació de les maniobres efectuades a fi de condecorar els comandaments més il.lustres i realitzarem la corresponent gran gala i lliurament de premis.

Igual que als esdeveniments anteriors, recordeu que si no voleu/podeu apuntar-vos com equip també podeu participar tot seguint la ruta. Tant si munteu equip com si no, el fet important es gaudir-ne plegats de l’alliberament dels enanitus alcohòlics. Ell us ho agrairan.

Com a punt final us avancem que l’ús del vehicle privat serà prohibit. Recomanem que porteu els vostres T-10 o similars per moure-vos durant la jornada. Don’t drink and drive.

FLEA-LOGO

Un comentari

Deixa un comentari: