Bodega Avenida. Avinguda Mistral, 31.BODEGA TANCADA

Funciona com a bodega a partir dels anys 60, des de fa dos anys i mig la porta l’Ana, que és portuguesa. Ella, si existís el concurs de Miss Bodega  seria probablement la guanyadora, ni tan sols perquè és una noia de molt bon veure si no també perquè té molt bons coneixements del món del vi Ha convertit la Bodega en un espai molt acollidor. Serveix vi a doll i la nevera de fusta és molt maca i ben conservada. L’oferta que té de vi embotellat és molt àmplia i mereixen especial atenció els vins portuguesos.

Ha convertit la Bodega en un espai molt acollidor. Serveix vi a doll i la nevera de fusta és molt maca i ben conservada. L’oferta que té de vi embotellat és molt àmplia i mereixen especial atenció els vins portuguesos.

Ens assabentem de què el nostre Ull de Llebre, que a España té diferents noms: Tempranillo, Cencibel, Tinta Fina, Tinta de Toro, etc, a Portugal rep el nom de Aragonez. Seguint amb la influència portuguesa l’Ana ofereix com a tapa bunyols de bacallà, a l’estil d’allà i els dissabtes prepara pastissos de Belém. També té anxoves del Cantàbric, molt bones, embotits del Bergadà, Formatge de Jaén
.

Horari:
Matins: 9,30-2
Tarda:6-9
Dissabte i Diumenge Matins.
[google-map-sc]

Deixa un comentari: