Bodega Casas. Providencia, 91

Hi ha bodegues en les que el passat, en forma d’història enganxada a les seves parets, és el tret més determinant del seu caràcter. En aquest cas és el present el que marca aquesta bodega relativament jove (ara farà 50 anys). I aquest present ve determinat per la manera de fer de l’Antoni, que hi és al capdavant des de fa uns 19 anys. Ell és 2G (segona generació), els seus pares van obrir la bodega l’any 1961. El fet de créixer entre botes de vi i ensumar l’olor del sofre que les purifica deu tenir molt a veure amb el caràcter d’aquest senyor al que sempre trobem amb un somriure a la boca i que des de el primer cop que hi vas et tracte com si fossis un client de tota la vida.

El local té molt d’espai, ben il·luminat, la fusta d’un bon nombre de botes situades en una posició elevada transmet calidesa. Tot això contribueix a que si hi vas una mica estressat podràs comprovar que el millor ansiolític és un vermut de la casa amb anxoves.( El dia que ho descobreixi la indústria farmacèutica ens el voldran vendre en blíster).

Des de l’època dels seus pares aquesta bodega ha estat especialitzada en vins i sobre tot en un variat assortit de licors a doll. El vermut de la casa es el Peruchi. De tapes tenen un repertori clàssic: anxoves, molt bones, seitó, berberetxos, olives, ametlles, pinxos etc.

També es pot fer un bon esmorzar amb porró, que no es perdin els bons costums. El seu cafè, al barri, té fama de ser molt bo.

La clientela és gent diversa del barri. També és possible que algun dia hi vegis a la prota d’alguna telenovel·la de la TV3, la sala Becket és a la vora i els seus actors sovint hi van.

Aquest proper Juliol estaran de festa celebren el seu 50 aniversari: Felicitats, que sigui per molts anys!

[google-map-sc focus=”0″]

Horari: Mati i tarda. Dimecres i Dissabte tancat a la tarda. Diumenge tancat.

Te l932 130 651

2 comentaris

Deixa un comentari: