Bodega Josefa. Saragossa, 86

Bodega força antiga, tal i com es pot comprovar a les nombroses fotos d’època que hi ha a les parets. Sabem que als anys trenta el Tio Quico i la Tia Maria estaven establerts en aquest local que a més a més era també el locutori telefònic del barri. Això feia que els clients mentre jugaven a la brisca s’assabentessin de les intimitats dels que parlaven pel telèfon, o sigui venia a ser com el Salvame de Luxe d’aquells temps.

 

Va prendre el relleu la seva neboda Josefa que l’hi va donar el nom actual del local, també conegut al barri com Ca la Pepeta. I després va ser en Manel nebot d’aquesta última qui, amb el seu germà, porta la bodega des de 1985.

Pel que veiem a les fotos abans hi havia bastantes botes de gran tamany, ara no n’hi ha tantes però encara venen vi a doll. Una part del local esta decorada amb motius del Far West. Té una barra petita molt autèntica. També fan dinars al migdia. Tenen vermut de la casa, anxoves, seitó i unes patates braves “del Tio de la vara” que porten una salsa explosiva. Zona wifi pels clients.

 

[google-map-sc focus=”0″]

 

 

Deixa un comentari: