Bodega Manolo, Torrent de les Flors, 101

 

En Manolo és la segona generació de Manolos que fa funcionar la bodega Manolo, és a dir el seu pare és qui li va donar el nom a la bodega l’any 1961 quan va començar a gestionar aquest local, que abans ja era bodega, tot i que no disposem d’informació exacta del temps que abans ja funcionava com a tal. Junt amb la seva dona, la Sílvia, han mantingut el local amb els mateixos elements clàssics que tenen aquestes bodegues de més de 50 anys.

Les botes de vi són de les de forma ovalada i no sabem perquè però aquest tipus de bota sempre ens han semblat mes elegants que les rodones, tenen una simetria més complexa (segur que valien més calers). La nevera és força gran, amb tiradors de llautó d’origen i les portes de diferents mides. Té un parell de sales interiors bastant espaioses.

Han sofert les visites dels diversos inspectors de les diverses administracions que amablement t’obliguen a fer coses com pintar parets i sostres que tenien caràcter i història però que sembla a ser que no són políticament correctes.

En Manolo deu tenir a la sang plaquetes, glòbuls blancs , glòbuls vermells, glòbuls de Priorat i glòbuls de Gandesa, segur que lo de les bodegues ho porta a la sang, ja que el seus avis per part de mare també tenien un altre bodega més antiga.

Va estudiar cuina amb Josep Lladonosa , actual cap de cuina del 7 Portes, i també ha fet estades a altres restaurants. De dimarts a dissabtes fa un menú al migdia, amb cuina de mercat i especial atenció al peix fresc i als vespres,els dijous, divendres i dissabtes fa sopars. Al migdia, a l’hora del vermut té una bona oferta de tapes clàssiques, anxoves, seitó, musclos i una especialitat de la casa: patates chips amb brie fos i salsa

Horari:
Migdia de dimarts a dissabte de 1 a 4
Sopars:dijous, divendres i dissabte de 9 a 11
Festius tancat
Tl.93 284 43 7

[google-map-sc focus=”0″]

2 comentaris

Deixa un comentari: