Bodega Vilaseca. Dos de Maig, 213

 

Aquesta bodega, per la seva ubicació al costat dels Encants hi deu haver estat l’escenari on la gent mes singular deu haver anat a segellar amb un vermut les transaccions mes curioses. Les mateixes parets del local mostren una àmplia col·lecció de objectes tan antics i diversos com els que podrem trobar a les parades de la fira de Bellcaire, que sembla ser que té orígens documentats des del segle XIV com a lloc de venda d’objectes usats i segona mà (Avui seria mes políticament correcte parlar de “reciclats”)

Actualment es en mans de l’Andreu Valls, des de fa 5 anys. Ell ja tenia experiència en el tema , havia treballat al Tano del carrer Bruniquer. Uns quants anys abans la duia, fins que es va jubilar, el senyor Ramon que va néixer a la mateixa bodega que era dels seus pares, tot això ens dona una idea dels anys que porta oberta.

Té unes botes força antigues, alguna de format curiós. L’espai sembla petit però un passadís estret que voreja la nevera (fantàstica), ens descobreix una sala interior bastant gran on podrem seure per gaudir de la varietat de tapes que ens ofereix l’Andreu: anxoves, seitó, berberetxos, almejas, pop i especial menció al platet assortit de tot l’anterior.

Horari;

Obert tots el dies nomes matins.

Deixa un comentari: