Celler Ca la Paqui. Sant Joan de Malta, 53

És una obvietat dir-ho, però el Celler de la Paqui sense la Paqui no seria el Celler de la Paqui. Aquesta senyora, cordovesa internacional, xerradora descomunal, encisadora de qualsevol que se li posi al davant, impregna amb la seva forta personalitat tots els racons d’aquesta petita i acollidora bodega, des de 1987. I ja se sap que darrere d’una gran dona sempre hi ha un home que s’ho ha de currar per donar el nivell i això el Juan ho fa estupendament.

 

Tenen un assortit de tapes impresionant. Les anxoves són d’una qualitat, i mida, dificilment superables. També tenen seitó, olives farcides XXL, musclos, pop a la gallega, “Botillo” i tapes fusió com carpaccio de bacallà amb salmorejo. Varietat de vins a doll, vermut de la casa, amb amargant inclòs, que es pot comprar embotellat pel fabricant especialment per al Celler. Una curiositat: Vega-Sicilia del 62 a 380 Euros, (¿algú s’anima?).

La clientela és variada. Hi ha una foto de l’Alcalde Hereu amb la Paqui darrere el mostrador (¿Populisme? ¿Passió sincera per les anxoves?).
Els diumenges a l’hora del vermut és dificil trobar-hi lloc. Potser el Clot queda una mica apartat del centre de BCN però anar fins allá es molt recomanable.

Horari: Feiners 8:30-3 h./18-21:30 h. Dissabte i dimenge 9-4 H.

Tl. 654366853

Deixa un comentari: