Celler Miquel. Castillejos, 345

 

En Miquel Peregrín va començar a ser el Boss d’aquesta bodega l’any 1978 i la va rebatejar amb el seu nom , abans és deia bodega Ros i existia des de 1912. Ens explica que en aquell temps era la típica bodega de barri a on el personal anava a fer els seus xatos de vi però que va arribar a un punt en que els típics personatges que hi ha a arreu especialistes en muntar pollastres quan s’havien fotut més d’un trago, el van convèncer per canviar de model de negoci i dedicar-se només a celler, és a dir a tenir una amplia oferta de vins a granel i embotellats , però no era un lloc per consumir in situ.

En Miquel és un professional extravertit que ha procurat tenir el bo i millor, tal com consta en el rètol de la bodega.

 

I ara ha arribat el temps de renovar la bodega i de la mà de la Leonor que és de la family, s’inicia una nova etapa en la que tot seguint amb una amplia oferta de vi en ampolla, ara també es pot consumir al lloc i gaudir d’una oferta de tapes basada en la qualitat del producte, llaunes amb D.O.. foie i salmó, pernil, formatge, així com productes de temporada. I sobretot per als amants del vermut molta atenció:

ELVERMUTDELACASAESUNBLANCDEFALSETESPECTACULAR!!!!!!!

Ho escric tot seguit, perquè tot seguit després de fotre-me’n dos em vaig començar a trobar molt content d’haver-me conegut. Haig de tornar i provar a veure que passa amb tres.

 

El lloc és petit, no té taules, té una mini barra de fusta d’estil indescriptible amb unes rajoles amb escenes bodegueres que són molt naïf i divertides.

La Leonor, que és jove i guapa (ja va bé sang jove a les bodegues), té arrels i orígens diversos i moltes ganes de convertir aquest lloc en un espai a on anar a fer el vermutet i trobar-s’hi bé.

Horari:

11-3/6-9:30. Obert tots els dies.

Tl 93 455 9696

[google-map-sc focus=”0″]

10 comentaris

 • josep maria ponte llop

  Benvolgut “Boos” Miquel, et conec desde fá molts anys i sempre has estat un home honest, una mica rundinaire si m’ho permets, pero un molt bon jan. Téns raó quan dius que “has deixat” la teva bodega amb molt bones mans, encara que jo no m’ho acabo de creure perque segur que de tant en tant segur que vindrás a Barna, per veure la teva familia. Perque tu vas de duro per la vida, pero permetem que no m’ho cregui.
  Molta sort i sobretot salut a la vida i segur segur que et continuarem veient, al menys per una web cam i no solsement per veurem a mi sino a la teva familia.
  Una abraçada
  Josep Maria Ponté i Antonia Valldecabres

 • Pingback: 50x7.com | Tendències - Article

 • He passat per el celler d'en miquel al carrer castillejos i és per recomanar. Em sap greu que tota l'oferta que tenen estigui escrita en castellà.

  • josep maria ponte

   Benvolguda Conxa, visc molt a prop del Celler del Miquel i demá mateix li diré el teu comentari

 • No pasa res que estigui en castella, aquí no vulem política, gracies

  • josep maria ponte

   Benvolgut Deivid, el castellà es una gran llengua que afortunadament yo parlo i llegeixo molt bé. El fet de posar els rótuls també amb català no es fer política es solsement cumplir la legalitat vigent i si el negoci fós meu inclús els posaría amb àngles. Els idiomes no fan mal a ningú
   Ben cordialment
   Josep Maria Ponté

 • No sé si el Miquel es un tipo extrovertido o no, pero a mi no me ha dejado dibujar en su interior. Le pagasteis por vuestra inclusión en el blog Mededebebe?
  Para mi es un engreído y pretencioso. Me dijo que si no recibía compensación económica de mi dibujo, no me dejaría hacerlo. (?) Bueno, es muy libre de dejar entrar el que él quiera.
  Es, junto al de la bodega Bartolí (éste fué un mal educado), los únicos, que no me han dejado dibujar dibujar en su local. Y eso que siempre tomo el vermut con la tapa que propongan y estoy entre una hora y hora y media. Generalmente con muy buen rollo!
  Ha de haber de todo en la viña del señor.
  Amigos de Mededebebe, os sigo y me encanta vuestra labor!

 • Benvolgut i desconegut de MedebeMedebe, discrepo absolutament de la teva opinió perque crec que el Miquel com propietari que es del seu local, es molt lliure de deixar o no deixar pintar al seu local. I aixó que ni et conec ni he vist els teus dibuixos.
  Cordialment
  Josep M

  • Ante todo, disculpa que escriba en castellano. Entiendo el catalán pero no sé escribirlo. Lo siento.
   Josep Maria, en ningún momento pretendo discutir su derecho a dejar o no, pintar en su local. Es el dueño y está en su pleno derecho! Critico su actitud arrogante. Y… querer sacar provecho del dibujo… Llevo ya unas setenta bodegas dibujadas (todas históricas y con carácter) y no me había encontrado con esta actitud.
   Personalmente no saco provecho de mis dibujos. Es una afición que llevo dos años practicando y disfrutando
   Mis dibujos los cuelgo en mi blog: joshemari2acuarelas.blogspot.com
   Saludos
   Joshemari

 • Ei gent. Al celler Miquel .podeu anar a gaudir tant de begudes com de les tapetes capritchoses que preprara la Leo….i mentres gaudir de alguna conversa am el relasions publiques que es el gran Miquel. ! Bona gent ! Feume cas .

Deixa un comentari: