Crónica dels Primers Jocs Paravermulímpics. Cara B

 

Els companys de En Ocasiones Veo Bares ja fa dies que van fer la seva crònica dels Jocs, nosaltres tot just ens estem recuperant de la ressaca. Després de donar suport a la gimcana organitzada per ells, el mes de juliol, fet en el què s’hi va deixar moltes neurones en Shawn Stocker, vam decidir organitzar un sarao a sis mans: Albert Moyano (EOVB), Shawn Stocker M.V.A. (Master in Vermuts Administration) i servidor de vostès Josep Lluís Cots (MEDEDEBEBE). Un parell de brainstormings nocturns, alguns quintos i demés vermuts ens van ajudar a dissenyar els primer Jocs Paravermulímpics. Un cop publicitats els JJPPVV el subidon que vam tenir al veure que s’apuntaven equips des del primer dia es va convertir quasi en pànic quan de cop vam constatar què ja teníem inscrits 20 equips de 6 persones. Quan el dissabte dia 1 ens vam trobar amb cent i pico persones a la Plaça de la Vila de Gràcia, el principal objectiu de l’organització era dispersar als paravermulímpics abans que vinguessin a fer-ho els Mossos (cosa que acostumen a fer en aquesta plaça sense gaires manies)

Els equips participants:

– Fracturas contables

– Vermut Brothers

– Una-més-i-prou (Tercer clasificat)

– FAAATS

– Grup de l’Anna Sans (Hem oblidat el seu pseudònim artístic, sorry)

– Frikpies Power

– Las chicas Martini

– No te apoyes en el vermú que se vence

– Lo que diga Eva (Primer classificat)

– Barbie Killers

– Las Barriguitas

– Grup de l’Anita (nom oblidat també, sorry)

– Ejército Gresquista de Liberación Vermutil (Segon classificat)

– Vermuters

– Vilatorrades

– Vilaturats

– No Boteu

– Jing (Premi especial per celebrar un cumple als JJPPVV)

– Jang

– The Mamas and the Tapas

Els 20 equips van competir durament, desplaçant-se d’una punta a l’altre del barri, diuen que van caminar 6 km. Dins l’ambient de dura competitivitat fins i tot van haver denuncies de doping (pillar taxis) però al final dels Jocs vam ser testimonis d’alguna cosa no habitual: com més de 120 persones amb bastants vermuts al body poden tenir un fi de festa (al bar Resolis de la plaça del Raspall) amb molt bon rotllo, alegria i bon humor. A peu de pista tothom va declarar que s’ho havia passat molt bé.

Altre aspecte a ressaltar dels JJVVPP va ser el de la participació femenina, descarada majoria. Decididament el futur és de les dones, totes les participants van demostrar la seva infinita capacitat de riure i divertir-se (i fotre-li a la priva amb elegància). Als membres de l’equip organitzador ens resulta molt gratificant el comprovar que totes les neurones que vam ofegar en vermut no van ser sacrificades inútilment. Diem aixó per la pregunta que ens va fer molta gent: per quan els pròxims Jocs Paravermulímpics?

Milions de gràcies als Bars/Bodegues que van participar a l’esdeveniment oferint els seus vermuts, tapes i cordialitat.

Vermuteria del Tano

Bar Bodega Quimet

Bodega Iturre

Bodega Josefa (Pepeta’s Bar)

Bodega Casas

Bodega Marin

Bodega Manolo

I moltes més gràcies a tots els que vau participar i que vau fer que el 1-D sigui una data difícil d’oblidar encara que, degut als vermuts, hagueu oblidat el què s’havia de recordar. (Hòstia quin lio)

 

 

 

 

 

3 comentaris

Deixa un comentari: