Els 10 Mamaments

Doncs sí, ja estem altre cop aquí donant pel sac. Com sempre tot té un perquè.

Els membres de la coalició Junts pel Vi, integrada per EOVB i Mededebebé, hem vingut observant que, d’un temps ençà, per a que compliu les lleis se us ha de fotre molta canya. Aquest comportament no és adequat i ha de ser urgentment corregit.

Molt preocupats amb aquest tema hem decidit posar-hi remei. Després d’haver estudiat a fons la problemàtica i, havent fet un parell de vermuts i unes quantes disquisicions que no porten enlloc, ho hem vist clar: l’origen de tot plegat no és que ignoreu les ordres actuals sinó que us falta el respecte cap a les lleis antigues, les de tota la vida, les dels 10 Manaments.

I no en foteu puto cas perquè es van redactar ja fa massa temps i necessiten una revisió. En la vostra defensa direm que no sou heretges sense motiu, el que passa és que el vintage ja no està de moda i amb tant filtre d’Instagram no ens n’hem adonat.

És per això que, aprofitant que Junts pel Vi som molt de tractar amb jutges i fiscals, hem fet un forat a les nostres agendes per acudir al TK (Tribunal Konstitucional) per tal de que dictamini les reformes pertinents i així tenir una actualització d’aquestes divines lleis.

Després de varies deliberacions, alguna que altra compareixença, i una bona quantitat d’ampolles de licor-cafè (i vés a saber què més), el TK ha dictat les disposicions addicionals necessàries, declarant el vell text completament inkonstitucional i rebatejant-lo com ELS 10 MAMAMENTS.

Els-10-Mamaments

I com que el TK vol que us redimiu dels vostres vells pecats ha sol·licitat que des de Junts pel Vi us convoquem amb aquest motiu el pròxim dissabte 28 de novembre a les 11h davant la porta d’un sagrat lloc com és l’església de Santa Maria del Mar.

Per tal d’evitar aglomeracions haureu d’acudir a aquest cèlebre esdeveniment integrats en grups de Candidatures d’Unitat Vermutaire (CUV) de màxim 6 persones, sent obligatori un (co)pagament de 18€ per equip (3 leuros per pecador). Cada equip haurà de portar almenys un esmarfón.

A diferència d’edicions anteriors cada equip podrà fer el pagament mitjançant un ingrés al següent número de compte:

TANCADA LA INSCRIPCIÓ!

especificant el concepte de l’ingrés/transferència el nom de l’equip CUV participant. Així mateix el TK us agrairà que a continuació confirmeu la vostra pecadora assistència mitjançant correu electrònic a enocasionesveobares@gmail.com

Les inscripcions es tancaran el proper divendres 27 de novembre a les 15h o abans si s’arriba als 20 equips inscrits.

Per últim, i com és tradició, des de Junts pel Vi volem recordar-vos a tots, participants i no participants, que no es pot fer ús de vehicles privats de cap tipus ja que el risc d’imputació és més que probable.

Penediu-vos, la fi del món és a la cantonada!

10mamamientos6

P.D. Agraïm a Jaume Subirats (poster oficial) i a Dolors Boatella (Moisés amb croquetes) les fantàstiques imatges que il·lustren aquesta convocatòria.

Deixa un comentari: