F.L.E.A.

En els últims dies hem rebut informacions de fons acreditades que ens han fet saber que el conte de la Blancaneus tenia un versió oficial que era la políticament correcta. Però nosaltres tenim l’autèntica i us la fem saber de manera abreujada :

La Blancaneus i la malvada madrastra van portar molt lluny la seva pugna per ser la més revolcable. Per cert, com que la madrastra no té nom hem decidit posar-li un qualsevol a l’atzar, per exemple Maricospe. El que dèiem, la Blancaneus i la Maricospe comencen a fotres morros, tetes, una liposucció per aquí, silicona per allà, total que acaben fatal i arriben a la ruïna moral i econòmica. Hi ha qui diu que la Blancaneus fot cantonades i que la Maricospe fa coses en diferit. Els enanitus (modisme col·loquial per referir-se al 7 nans) en veure’s desatesos perden l’autoestima, s’aficionen als quintos i a les mitjanes, acabant repartits per diversos bars i bodegues de la ciutat , llocs on poden dedicar-se plenament a la seva vida de vici.

En Ocasiones Veo Bares i el Moviment de Defensa de les Bodegues de Barri (ONG’s vermutzales) hem decidit crear el FLEA (Frente de Liberación de Enanitos Alcohólicos). Ho posem en castellà perquè el nostre missatge arribi a més personal. Convoquem a tothom de bon cor i amb disposició per les causes nobles perquè s’apunti a la Croada que tindrà lloc el proper dia 28 de setembre per tal d’alliberar els enanitus de les seves adiccions.

Podeu ajuntar fins a sis persones i formar un equip. Ja us direm com ho heu de fer per apuntar-vos.

 

3 comentaris

Deixa un comentari: