JOCS PARAVERMULÍMPICS

El passat juliol vam donar suport als companys de EN OCASIONES VEO BARES per organitzar la 1º Gimcana EOVB.

Com què ens vam divertir tots plegats ara hem decidit muntar un bon sarao, resumint EOVB & MEDEDEBEBE us convidem a participar el proper 1 de desembre als primers Jocs Paravermulímpics.

– Poden participar equips formats per un màxim de 6 persones.

– S’ha de pagar una miserable quota d’inscripció de 6 euracos per equip. Aquesta inscripció us donarà dret a una ampolla de vermut especial per equip a l’acabar els Jocs. Igual també cauen unes olives…

– El pagament de la quota d’inscripció es farà mitjançant Paypal

. Us inventeu un nom d’equip i feu el pagament amb aquest nom. Teniu fins el 30 de novembre a les 14:00 h per a fer-ho. Aquest pagament és perquè la gent què s’apunti s’ho prengui en serio, la pasta serà destinada a pagar les ampolles de vermuts i més sorpreses. (Nosaltres som una ONG vermutera, no pillem pasta)

– Portar al menys un Smarphone amb connexió a Internet per equip

-Els Jocs començaran a les 11:30 al barri de Gràcia. Ens trobarem a un bar o bodega encara per determinar, allà després de comprovar que heu afluixat la pasta a Paypal, us donarem una acreditació perquè no us perdeu de vista els uns als altres. La prova finalitzarà en un altre lloc que sabreu en el seu moment. El primer equip en arribar tindrà una inscripció gratuïta per a la Gimcana d’estiu 2013.-Al bar/bodega inicial cada equip començarà una ruta per 7 bars/bodegues del barri de Gracia.

-El Joc està en què tindreu d’endevinar quins són aquests llocs mitjançat unes pistes que us donarem i per trobar aquestes pistes necessitareu un Smarphone. Quan arribeu a cada un d’aquests llocs per comprovar que heu encertat haureu de demanar el vermut/quinto amb tapa especial (amb preu especial per a vosaltres) que hauran preparat per a l’ocasió. Aquesta consumició només us serà servida si dieu al bodeguer la contrasenya adequada. No esteu obligats a consumir tots els membres de l’equip a cada parada.

-Al bar/bodega inicial cada equip començarà una ruta per 7 bars/bodegues del barri de Gracia. El Joc està en què tindreu d’endevinar quins són aquests llocs mitjançat unes pistes que us donarem i per trobar aquestes pistes necessitareu un Smarphone. Quan arribeu a cada un d’aquests llocs per comprovar que heu encertat haureu de demanar el vermut/quinto amb tapa especial (amb preu especial per a vosaltres) que hauran preparat per a l’ocasió. Aquesta consumició només us serà servida si dieu al bodeguer la contrasenya adequada. No esteu obligats a consumir tots els membres de l’equip a cada parada.

Els propers dies anirem ampliant aquesta informació.

Per fer el pagament de la inscripció clica aquí

Un comentari

Deixa un comentari: