La Bodega d’en Rubén. Robador, 33

Fantàstica bodega! .Barrio chino puro y duro! (Això ho poso en castellà perquè és més adient). Només entrar t’impressiona la nevera de fusta, molt gran, preciosa, (de totes maneres abans ja t’haurà impresionat tot el que has vist al carrer, per funcionar a aquesta zona s’ha de saber llegir entre línies e interpretar els senyals).

En Rubén és un gran personatge, havia estat cuiner a bons restaurants i des de fa 13 anys porta aquesta bodega. I des de fa molts més és un habitant i coneixedor d’aquest barri, el que li permet fer d’amfitrió amb molta mestria. Té varietat de tapes: anxoves, seitó, morro fregit i sorpresa, acostuma a tenir ostres fresques!. I també serveix olivetes a l’estil tradicional.

Abans que l’Ajuntament posés a treballar la seva maquinària de destrucció de la història, la Bodega estava situada just davant del local que ara ocupa, que era un magatzem que tenien des de feia més de 60 anys, segons testimonis dels veïns. L’ambient és el que podríem definir com “canalla”. Resumint: lloc molt especial i únic.

Horari: 1-5 h./7-10:30 h. Dimecres festa
Tel.933011216
[google-map-sc focus=”0″]

Un comentari

Deixa un comentari: