La Bodega Mediterránea. Lepanto 344

Aquesta bodega ha estat traspassada. Pendent d’actualitzar la informació.

La Bodega Mediterranea és una bodega jove. Confessem que en principi ens sentim més atrets per les bodegues antigues, pels marbres gastats i les fustes velles. Deu ser per el que hi ha d’immaterial rera les teranyines i la pols d’algun establiment. Tampoc volem fer apologia de la ronya i cadascun és molt lliure de trobar-se a gust a on més li roti. La bodega de la que parlem avui, no té ni fustes velles, ni marbres esquerdats. Però sí té botes de fusta i despatxen vi a doll, cosa de mèrit en aquests temps que l’Ajuntament, Sanitat i tots els inspectors qualificats per tocar allò que no sona són capaços d’exercir subtils tortures psicològiques sobre els ciutadans honrats i els emprenedors desprevinguts.

Va ser fundada fa poc, l’any 1999, per l’Encarna i en Giovanni. Abans era una sabateria, els veïns han guanyat amb el canvi, sabateries ni han moltes, bodegues no tantes. Podríem dir que són una parella encantadora, sona cursi, però és veritat, han posat molta energia intentant crear un ambient agradable en el local. Tota l’entrada està molt il·luminada, primer ens trobem l’espai dedicat a la venda de vi i després accedim a una zona interior amb sostre més alt, una petita barra i unes taules, té una atmosfera especial que convida a relaxar-se gaudint del moment.

En Giovanni és italià, de Parma. Y aquesta circumstancia ve a ser com quan un va a una xarcuteria i resulta que l’amo és de Guijuelo, vull dir, tindràs l’íntima convicció què pillaràs bon pernil. Això vol dir en aquest cas que tindreu l’oportunitat de tastar un formatge parmesà que us farà saltar llàgrimes d’emoció. També tenen coppa, una mena de cap de llom espectacular. I seguint amb l’oferta de productes italians hi trobareu, bressaola, vitello tonnato, mantega de búfala amb tòfona blanca, mortadel·la, salame i vins de molta qualitat com els de la varietat malvasia.I seguint amb qualitat, aquesta nacional, tenen pernil de jabugo i ostres. El vermut de la casa és Izaguirre i li posen un toc d’angostura.

Horari:10-2:30/ 5-9 h.   Diumenge: 11:30-3 h. Dilluns tancat

Tel. 934365021

[google-map-sc focus=”0″]

3 comentaris

Deixa un comentari: