La Pubilla del Taulat. Marià Aguiló, 131.

Aquesta bodega és probablement la més antiga que hem visitat, ja que és oberta com a tal des de 1886. L’any 1908 un servei de transport de viatgers, “La Catalana”, va començar a enllaçar el Poble Nou amb el Clot, i els carruatges tirats amb cavalls tenien una parada al costat de la Bodega. No es difícil d’imaginar als viatgers entrant a beure un petricó de vi del Priorat i demanant unes “almejas” que sembla a ser que tenien fama per el seu tamany.

Això ens ho explica el Jesús que amb el Miquel Àngel porten actualment aquest establiment. El pare d’aquests dos germans l’any 1968 se’n va fer càrrec i va dividir l’espai que ocupava l’antiga bodega diferenciant el que és el bar actualment. Fins aquella data havia estat en mans de diferents generacions de la família Serradell.

A la part de bodega el Jesús segueix despatxant vi i vermut (boníssim) a dojo. També tenen vi i cava embotellats especialment per a la “La Pubilla”. El Miquel Àngel s’ocupa de la part sòlida es dir, de les anxoves, seitons, calamars, “cañaillas”, musclos , entre d’altres, aixi com un assortit de “montaditos” de disseny exòtic.

 [google-map-sc focus=”0″]

Deixa un comentari: