LaLiga Mamander

 

logopr3

L’any 2012 ens vam aliar En Ocasiones Veo Bares i Mededebebe , ens vam fotre uns quants quintos i va sorgir la convocatòria dels Jocs Paravermulímpics. Al 2013 després d’inventar-nos el Frente de Liberación de Enanitos Alcohólicos us vam enviar a recórrer xiringuitos buscant els enanitus alcohòlics de la Blancaneu 4G. Al 2014 Starbars-La Guerra de les Mamàncies, gran batalla galàctica. El 2015 us vam fer estudiar els 10 Mamaments. Aquest any… Hostias! Ja anem per la cinquena edició!

Doncs, això, que tenim ganes de tornar a trobar-nos i fer uns vermutillus.

En aquesta ocasió ens hem deixat convèncer per l’esport rei, aquest en el qual els tacs són propis tant d’un parell de botes com d’un parell de mendrugos en la graderia i en el qual ningú defrauda (excepte a Hisenda si s’escau).

Hem estat seduïts per la vida fàcil. Per l’espiral de bitllets, fitxatges milionaris, presidents encantadors i patrocinadors que ens paguen vols d’anada i volta al Marroc en un mateix dia. Cava, iots.

Però com la cabra tira a la muntanya i en realitat el nostre és estar en la barra i posar-nos més tiessos que un porter de futbolí, hem aconseguit negociar els termes de la nostra rendició a aquest espectacle de masses per presentar-vos:

 

laligashow5

Esteu convocats. Sou titulars. Ho heu de donar tot (i més) pel vostre equip. L’honra dels vostres colors està en joc. La vostra afició us ho demana, és l’oportunitat de tornar a fer història des que l’Atlètic Aviació aterrés en un estadi de futbol. Per això us citem a tots el proper dia 12 de novembre a les 11h en Arc de Triomf.

Bases de les vostres inscripcions a tan magna lliga:

· El President de la Lliga del Quinto Professional ens ha permès jugar en una modalitat en la que que ens cansem menys, no haureu de donar patades a una pilota. Així, equips de 6 persones amb un mòdic preu de 36€ (6 € per càpita) podran suar la samarreta en el terreny de joc. Cada equip haurà de portar, almenys, un esmarfon.

Els interessos que ens reportin els vostres ingressos en compte aniran destinats al pagament de les multes que Montoro ha imposat als nostres jugadors preferits. I si no s’aconsegueix  tant, que serveixi com a mínim per pagar la gasolina dels seus iots, que ja se sap que la cosa està molt dolenta.

· Les inscripcions es tancaran divendres que ve 11 de novembre a les 15h; o abans, si s’aconsegueix la xifra màxima i invariable (sí, aquest any no s’admeten canvis) de 22 equips inscrits. A partir de llavors, qualsevol transferència rebuda serà retornada.

Després de passar per caixa envieu un mail confirmant la vostra inscripció, donant el nom del capità/capitana de l’equip, el nom de la resta de jugadors i un telèfon de contacte que no sigui el del Piqué, ni de la Shakira,  a:

enocasionesveobares@gmail.com

I no se’ns oblida el còpia-pega de cada any: us recordem a tots, participants i no participants, que no es pot venir amb vehicle privat (ni tan sols iot o jet privat). Sou gent de bé, esportistes d’elit vermutera i estareu tots en forma.

Aaaaaaaaaaaaa jugar!

P.D. Gràcies, per enèsima vegada, a Jaume, contribuent essencial a aquestes bogeries nostres amb els seus dissenys bojos.

Deixa un comentari: