Mededebebé a les notícies de Tele5

Ja fa quasi dos mesos que van fer un reportatge sobre el Mededebebe a la Tele5. Estem contents que el senyor Berlusconi tingui interès en projectes tan poc milionaris com el nostre. Hem dubtat, fins ara, en posar un link al reportatge perquè no es pot fer només el tros que ens interessa, el que sortim nosaltres. I per arribar aquest t’has de tragar totes les notícies que venen abans. I com que són bastant chungues, us fem un petit resum perquè així passeu directament al moment que parlen del MEDEDEBEBE.

Resum de les notícies:

Més de la meitat del telenotícies es parla de la mort de Whitney Houston, que al cel sigui (tot i que dubtem que allà dalt tinguin moble-bar). Passeu per sobre d’aquesta notícia perquè a base d’escoltar repetidament trossos d’ “I will always love Youuuuuuuuu” acabareu odiant aquesta cançó. Després us donaran notícies que la cosa està mu mala p’al Garzon i més endavant la notícia més horrible del dia: el Barça ha pringat a Pamplona contra l’Osasuna. També expliquen que ha nevat a Madrid. I què?. Aquí ja podeu espavilar i anar directament al minut 13:30 que és quan parlen de les bodegues.

http://www.telecinco.es/informativos/informativos_fin_de_semana/Informativo_Fin_de_Semana-Jose_Ribagorda-Carme_Chaparro_3_1558674140.html

 

Deixa un comentari: